Dezinsectie

Acasa /

Dezinsectie

Dezinsectie Dolj, un serviciu preventiv si curativ

Oferim servicii de dezinsectie, cu promptitudine si seriozitate, tuturor clientilor care au probleme cu insectele si care doresc sa-si recapete confortul in gospodarie si sa se puna la adapost de nenumaratele riscuri pe care aceste daunatoare le pot aduce sanatatii lor. Serviciile noastre de dezinsectie dolj au drept scop preventia si tratarea, prin urmare putem actiona atat pentru a distruge potentialii germeni patogeni cat si pentru a lichida total focarele deja instalate. Prin intermediul nostru, veti scapa definitiv de pericolul unor boli infectioase sau parazitare pe care le pot transmite insectele daunatoare.

 

Dezinsectie Dolj chimica si ecologica

Riscurile pe care prezenta acestor insecte le implica sunt multiple, de aceea eliminarea lor devine un obiectiv principal. Printre aceste pericole, disconfortul generat este poate cel mai inofensiv, insa faptul ca pot actiona in mod negativ asupra starii dumneavoastra de sanatate precum si pagubele economice pe care vi le pot provoca reprezinta doua elemente extrem de importante pentru a va convinge sa luati imediat masurile necesare.
Echipa noastra de profesionisti cu o larga experienta in domeniu va sta la dispozitie oricand raspunzand cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra. In functie de caz, noi aplicam doua metode la fel de eficiente si sigure: dezinsectia chimica, prin pulverizarea pesticidelor de ingestie si contact, care are drept rezultat combaterea larvelor si a insectelor adulte, a doua metoda fiind cea de dezinsectie Dolj ecologica, constand in imobilizarea insectelor in reperele cu suport adeziv pe care le amplasam in diferite locuri.

Dezinsectie Dolj cu substante avizate de Ministerul Sanatatii

Folosim doar substante inodore, avizate si certificate de Ministerul Sanatatii, care nu sunt toxice pentru om sau animale. Acestea sunt: K’Othrine 25 SC(flow), K’Othrine WG 250 sau Maxforce gel, care este un produs modern pe baza de feromoni si care se aplica in locurile greu accesibile cu ajutorul seringii, acolo unde celelalte insecticide lichide nu au acces.
Substantele amintite mai sus sunt produse de firma Bayer si garanteaza exterminarea insectelor si a larvelor in proportie de suta la suta, fie ca e vorba de insecte de plaja, gandaci de bucatarie, furnici, purici, paianjeni, tantari, muste sau plosnite.

Dezinsectie Dolj cu echipament tehnic de ultima generatie

Echipamentul tehnic de care dispunem este unul modern si adecvat oricarui tip de tratament pe care il aplicam pentru rezolvarea definitiva a problemelor clientilor nostri, iar colectivul nostru este preocupat in mod constant de imbunatatirea metodelor de lucru, astfel incat in orice moment sa fim in pas cu noile tehnici. Suntem receptivi la cerintele dumneavoastra, pentru satisfacerea carora asiguram toate resursele. Ne caracterizeaza seriozitatea, responsabilitatea si promptitudinea, precum si profesionalismul si o vasta experienta in domeniul serviciilor de dezinsectie Dolj.
In plus, clientii nostri beneficiaza de consultanta gratuita pentru a sti cum sa evite pe viitor situatiile neplacute cauzate de aparitia si dezvoltarea insectelor daunatoare. Relatiile noastre cu clientii sunt bazate pe amiabilitate, incredere si flexibilitate.
Prin urmare, daca doriti sa va recapatati confortul gospodariei si sa evitati riscurile legate de sanatatea dumneavoastra si a familiei, precum si eventualele pagube pe care insectele daunatoare vi le-ar putea provoca, apelati cu toata increderea la serviciile noastre.