Clienti Nostri

Acasa /

Clienti

ClientiiNostri

In portofoliul nostru de clienti se gasesc spitale, restaurante, hoteluri, pensiuni, reprezentante auto, hipermarket-uri de peste 20 000 de metri patrati, fabrici de furaje concentrate, crescatorii de animale, crese, gradinite, scoli generale, licee, universitati, instante judecatoresti, locatii bancare, frigorifere, depozite de medicamente, pizzerii, abatoare, carmangerii, fabrici de ulei, brutarii, toate din judetele Olteniei si nu numai, dar si o fabrica de automobile.

De ce ACS ?

Complexitatea si multitudinea lucrarilor de dezinsectie, deratizare si dezinfectie cu care ne-am confruntat, ne indreptatesc sa spunem ca acestea sunt cele care ne recomanda cel mai bine.

Si mai mult decat atat, ne dorim ca parteneriatele sa fie pe termen lung, nu numai din perspectiva noastra, ci si cea a clientilor nostri.

Cel mai important lucru pentru noi este sa pastram, ca si pana acum, echilibrul intre lista clientilor nostri si lista clientilor multumiti, de aceea telul nostru profesional nu este altul decat garantia 100% pe satisfactie.

Numai in acest mod credem ca reciprocitatea termenului de partener va fi permanent folosita in limbajul nostru de afaceri in relatia cu clientii.

In cele ce urmeaza, am schematizat categoriile de lucrari din portofoliu, cu denumirile lor specifice: restaurante, mMacelarii, super market-uri, depozite, scoli si licee, laboratoare de cofetarie, laboratoare de patiserie, societati comerciale din domeniul electric, sSucursale bancare, show-room-uri auto, regii autonome, societati pe actiuni, hale industriale, service-uri auto, autohouse-uri auto, numeroase asociatii de locatari, Biserici si Parohii. Toate acestea sunt intinse pe tot teritoriul Olteniei, dar si din Pitesti, Rm. Valcea si Timisoara.

0 +

Ani experienta

0 +

Clienti fericiti