Dezinfectie

Acasa /

Dezinfectie

Dezinfectie Dolj, modalitate profilactica si terapeutica

Se stie ca o serie de microorganisme si bacterii aflate in mediul inconjurator sunt daunatoare sanatatii, prin urmare, pentru a evita acest risc, acestea trebuie distruse.
Noi suntem in masura sa oferim clientilor nostri cele mai eficiente servicii de dezinfectie Dolj, cu rezultate garantate suta la suta, servicii care pot fi realizate printr-o modalitate de preventie sau prin una terapeutica. Modalitatea profilactica are drept scop distrugerea posibililor germeni patogeni din flora microbiana care au o influenta negativa asupra starii de sanatate a oamenilor si a animalelor. Modalitatea terapeutica se aplica acolo unde au aparut deja primele cazuri de boala iar tinta o reprezinta lichidarea in totalitate a focarului, pentru a preveni raspandirea bolilor.

Dezinfectie Dolj, conditiile in care se desfasoara o astfel de actiune

Daca va confruntati cu astfel de probleme, contactati-ne, iar noi vom incepe deindata analiza cazului dumneavoastra. In acest sens, vom avea in vedere stabilirea tipului de germeni patogeni care se afla in focar pentru a stabili rezistenta lor la factorii fizici sau chimici, dupa care vom stabili care sunt cele mai bune cai de eliminare a lor, substantele care trebuie utilizate, modul lor de difuzare, precum si cantitatea necesara. In acelasi timp vom lua in calcul actiunea acestor substante asupra obiectelor si materialelor care vor fi supuse tratamentului, si vom stabili strategiile necesare pentru ca dumneavoastra sa nu suferiti nici un fel de pagube materiale din cauza unor eventuale efecte distructive ale produselor folosite in activitatea de dezinfectie Dolj. Se vor analiza, de asemenea, si conditiile de mediu precum umiditatea sau temperatura in spatiul in care vor fi aplicate masurile respective.

Dezinfectie Dolj prin atomizare

Pentru a castiga timp si eficienta, folosim metode moderne in actiunile pe care le intreprindem. Cea mai utilizata este metoda de dezinfectare prin atomizare, care se realizeaza prin intermediul unui echipament special. Acesta va aerosoliza dezinfectantul, dupa care, in decurs de doar cateva minute, va incepe distrugerea microaeroflorei, atmosfera din spatiul respectiv devenind dezodorizata. Pe suprafete se va forma o pelicula fina care va persista in timp si va deveni foarte activa in distrugerea germenilor existenti. Aceasta este o metoda rapida insa extrem de eficienta pe care noi o folosim cu un randament maxim in cele mai multe cazuri.

Dezinfectie Dolj prin substante sigure, avizate de Ministerul Sanatatii

Substantele pe care le folosim fac parte din lista pesticidelor avizate de Ministerul Sanatatii, fiind dezinfectante cu un spectru larg fungicid, algicid si bactericid, care se recomanda a fi utilizate cu precadere in spitale, localuri publice, hoteluri sau sali de sport. Sunt conforme normelor Uniunii Europene si respecta cele mai recente standarde de calitate.
Serviciile noastre de dezinfectie Dolj se adreseaza atat persoanelor fizice cat si agentilor economici sau institutiilor, iar firma noastra trateaza cu aceeasi responsabilitate si seriozitate orice solicitare in acest domeniu. Experienta si profesionalismul echipei au adus multumirea tuturor clientilor care au apelat la tratamentele oferite de noi. Detinem un portofoliu care creste in mod constant, iar clientii nostri provin din locatii si domenii foarte diverse.