Mobil: 0765.469.445
Fax: 0351.170.972
office(@)acsdezinsectie.ro
Ignifugare, operatie necesara si obligatorie Ignifugare, operatie necesara si obligatorie Ignifugare, operatie necesara si obligatorie

Ignifugare Dolj, operatie necesara si obligatorie

Ignifugare Dolj, operatie necesara si obligatorie

Prin ignifugare se intelege tratarea la suprafata sau in masa a diferitelor materiale cu substante care inhiba flacara si datorita carora materialul respectiv intarzie sa se aprinda. Tot aceste substante au abilitatea de a micsora viteza de propagare a focului. Prin urmare, tratarea in primul rand a materialelor de constructie cu substante ignifuge este nu doar o necesitate, ci si o obligatie.
Firma noastra va pune la dispozitie o gama extrem de variata de substante ignifuge, astfel incat constructia dumneavoastra sa indeplineasca acea cerinta esentiala, si anume siguranta la foc.

Ignifugare Dolj cu substante care pot localiza un posibil incendiu

Operatia aceasta imbunatateste gradul de rezistenta la incendiu a unei constructii, insa trebuie sa se stie ca nu exclude complet nici arderea materialelor si nici aprinderea, doar ii confera un comportament imbunatatit pentru o oarecare perioada de timp, iar daca este indepartata sursa de foc, materialele respective nu se aprind. Prin urmare, o corecta operatie de ignifugare Dolj este capabila sa localizeze un incendiu si sa limiteze aprinderea sau arderea materialelor aflate in jurul focarului. Astfel, structura de rezistenta a unei constructii este mult mai greu afectata si se da posibilitatea de a actiona la timp pentru inlaturarea focarului in asa fel incat sa nu se ajunga la o ardere generalizata.
Noi va oferim substantele potrivite tuturor materialelor, in momentul in care ne contactati. Personalul nostru calificat in acest domeniu va va consilia in scopul de a face optiunea corecta nevoii dumneavoastra.

Ignifugare Dolj in conformitate cu legislatia in vigoare

Se stie ca lemnul este unul din materialele de constructie cele mai expuse pericolului de incendiu, prin urmare operatia de ignifugare Dolj este strict obligatorie, insa alegerea substantelor potrivite se face in conformitate cu legislatia in vigoare. Prin urmare, se utilizeaza doar produse avizate de Centrul National de Securitate la Incendiu, adica produse agrementate tehnic, cu certificate de conformitate.
Toate produsele noastre sunt conforme acestor cerinte, avizate de Protectia Civila, in plus sunt de cea mai buna calitate, raspunzand cu exactitate cerintelor fiecarui material care urmeaza a fi tratat.

Raspundem cu promptitudine la orice cerere de solutii de ignifugare Dolj

Pentru a efectua o operatie de ignifugare Dolj corecta, astfel incat locuinta dumneavoastra sa se afle in cel mai eficient mod protejata de foc, apelati la firma noastra pentru a achizitiona exact produsele care va sunt necesare. Suntem o echipa tanara si entuziasta, profesionista si cu experienta, prin urmare puteti beneficia de cele mai bune sfaturi in luarea deciziei corecte.
Raspundem cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra, oricand aveti nevoie de noi. Dorim sa construim relatii cu clientii bazate pe incredere si amabilitate.
Pentru confortul caminului dumneavoastra si siguranta lui in caz de incendiu, nu ezitati sa ne contactati, indiferent de domiciliul pe care il aveti. Serviciile noastre sunt la dispozitia tuturor clientilor, indiferent daca este vorba de persoane fizice, agenti economici sau institutii. Tratam fiecare caz in parte cu aceeasi seriozitate si promptitudine, deoarece dorinta noastra principala si scopul nostru este multumirea clientilor si satisfacerea exigentelor lor, oricat de inalte ar fi acestea.