Mobil: 0765.469.445
Fax: 0351.170.972
office(@)acsdezinsectie.ro
Clienti
  • - Ford Romania SA
  • - Vechea Macelarie
  • - Restaurant Zorba's
  • - Restaurant El Greco
Clienti - lista clientilor nostri si lista clientilor multumiti.

Complexitatea si multitudinea lucrarilor de dezinsectie, deratizare si dezinfectie cu care ne-am confruntat, ne indreptatesc sa spunem ca acestea sunt cele care ne recomanda cel mai bine.

Si mai mult decat atat, ne dorim ca parteneriatele sa fie pe termen lung, nu numai din perspectiva noastra, ci si cea a clientilor nostri.

Cel mai important lucru pentru noi este sa pastram, ca si pana acum, echilibrul intre lista clientilor nostri si lista clientilor multumiti, de aceea telul nostru profesional nu este altul decat garantia 100% pe satisfactie.

Numai in acest mod credem ca reciprocitatea termenului de partener va fi permanent folosita in limbajul nostru de afaceri in relatia cu clientii.

In cele ce urmeaza, am schematizat categoriile de lucrari din portofoliu, cu denumirile lor specifice: restaurante, mMacelarii, super market-uri, depozite, scoli si licee, laboratoare de cofetarie, laboratoare de patiserie, societati comerciale din domeniul electric, sSucursale bancare, show-room-uri auto, regii autonome, societati pe actiuni, hale industriale, service-uri auto, autohouse-uri auto, numeroase asociatii de locatari, Biserici si Parohii. Toate acestea sunt intinse pe tot teritoriul Olteniei, dar si din Pitesti, Rm. Valcea si Timisoara.